Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Zaborav“, 17. aprila
Zaborav (Oblivion)
Zaborav (Oblivion)

Premijera filma „Zaborav“, 17. aprila

Premijera filma „Zaborav“ (Oblivion) biće održana u sredu, 17. aprila od 20.00, u bioskopu Cineplexx Delta City. Film će se prikazivati u većini beogradskih bioskopa od 18. aprila.

Tom Kruz igra glavnu ulogu u filmu „Zaborav“, originalnom i inovativnom filmskom delu. Na spektakularnoj Zemlji budućnosti koja se razvila do neprepoznatljivosti, suočavanje jednog čoveka s prošlošću dovešće ga do puta iskupljenja i otkrića, dok se u isto vreme bude borio da sačuva čovečanstvo.

Džek Harper (Kruz) je jedan od poslednjih mehaničara za bespilotne letelice koji je stacioniran na Zemlji. Džekova misija, koja je deo ogromne operacije izvlačenja vitalnih resursa posle decenija ratovanja s užasnim neprijateljem po imenu Skavsi, bliži se kraju.

On živi i patrolira zadivljujućim nebom hiljadama metara iznad zemlje, ali će se njegovo bivstvovanje na nebu završiti kad spasi prelepu neznanku iz oborene letilice. Njen dolazak pokrenuće seriju događaja koji će ga naterati da preispita sve što zna, a sudbina čovečanstva pašće u njegove ruke.

Pored Kruza, uloge tumače i Morgan Frimen, Olga Kirilenko i Andrea Rajzboro. Reditelj ove akcione SF avanture je Džozef Kozinski. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.