Naslovna » Izlasci » Film » Tatjana Pašić posetila ekipu filma „Three Days To Kill“
Kevin Kostner i Tatjana Pašić
Kevin Kostner i Tatjana Pašić

Tatjana Pašić posetila ekipu filma „Three Days To Kill“

Zamenica gradonačelnika Beograda Tatjana Pašić posetila je ekipu filma „Three Days To Kill“ na poziv organizatora snimanja „Work In Progress“, koji u Srbiju dovodi velika imena holivudske produkcije. Glavnu ulogu u filmu tumači Kevin Kostner, a režira ga Džozef Mekginti Nikol.

Na lokaciji ispred hotela „Jugoslavija“, glavni glumac i članovi ekipe su sa čelnicima grada podelili svoje utiske o Beogradu i zahvalili im na dobijanju neophodnih dozvola za snimanje na gradskim lokacijama, kao i na angažovanju gradskih komunalnih službi.

– Grad Beograd postaje sve zanimljivija lokacija za velike filmske produkcije i u tome leži veliki potencijal za razvoj naše međusobne saradnje u narednom periodu. Ono što je potrebno jeste da se na neki način uredi ova oblast, da se svima koji žele da snimaju u Beogradu ponude slični uslovi, kao i da se smanji birokratska procedura za dobijanje neophodnih odobrenja. Nadam se da će grad Beograd, kao i do sada, biti dobar domaćin svojim gostima i da će iz njega Kevin Kostner, ali i cela ekipa, poneti lepe utiske – rekla je Tatjana Pašić. (Beoinfo)

loading...