Naslovna » Izlasci » Sajmovi » XI Dečiji sajam, od 26. do 28. aprila

XI Dečiji sajam, od 26. do 28. aprila

XI Wudy dečiji sajam biće održan u hali 3 Beogradskog sajma, od 26. do 28. aprila. Ulaz za posetioce je besplatan, a organizatori najavljuju raznovrsan program i odličnu zabavu za decu i roditelje.

I ovoga puta, mališani će uživati u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa srpskim vitezovima iz Svibora, Komandom Žandarmerije, Vatrogasnom brigadom i Saobraćajnom policijom. Deca će se družiti i sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, dok će prvi put na sajmu učestvovati Savez za školski sport, koji će vežbati zajedno sa mališanima i informisati ih o novom besplatnom projektu namenjenom dečacima i devojčicama od prvog do četvrtog razreda.

Po tradiciji, posetioce očekuju i nagradne igre, poput Wudy fer play fudbalske lige, Idea trka za bebe, Nestle ples beba, zatim Wudy trka u džakovima, kao i takmičenje tata u povijanju beba, gde su očevi, na prošlom sajmu, dokazali da se odlično snalaze u toj ulozi.

Na XI Wody Dečijem sajmu svoje proizvode i usluge za najmlađe predstaviće više od 100 izlagača iz zemlje i inostranstva. Pored kompanija kao što su Becutan, Frikom, Rosa, Next i Bambi, sugrađanima će se predstaviti sportski savezi, udruženja građana i državne institucije, kao što su Sportski savez Srbije, Unicef, Nurdor, Udruženje distrofičara Beograd…

Prošli, deseti, jubilarni Dečiji sajam posetilo je više od 40 hiljada ljudi. (danubeogradu.rs)

loading...