Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Humanitarni koncert: Svrati(š)te na svirku!

Humanitarni koncert: Svrati(š)te na svirku!

U Domu omladine Beograda, u nedelju, 2. juna od 19.00, biće održan humanitarni koncert u kojem će učestvovati tridesetak eminentnih domaćih muzičara, a sav prihod namenjen je stručnom usavršavanju dece uključene u život i rad na ulici.

Inicijativa za ovaj koncert potekla je od umetnika okupljenih oko ideje Fair Share, koja zastupa pravo umetnika da rade i u potpunosti slobodno i nezavisno raspolažu svojim delima. Veći deo programa na ovom koncertu biće premijerno izveden i snimljen, a pored prihoda od prodatih ulaznica i tantjemi od autorskih prava će biti usmereni ka „Fondu za stručno usavršavanje i unapređenje talenata“ Centra za integraciju mladih.

U sali Amerikana nastupiće beogradska jazz elita i najpopularniji pop-rok muzičari domaće scene: Jelena Jovović, Rambo Amadeus, Vasil Hadžimanov, Maraqya, Lena Kovačević, Bojana Stamenov, Struka i mnogi drugi.

Pozivamo publiku da uživa u dvosatnom programu po ceni od 1.000 dinara i pomogne ovoj plemenitoj ideji. Posle konceta, druženje sa umetnicima se nastavlja na after party-ju u klubu Atom Live (Cara Dušana 13) uz poseban program iznenađenja. Zainteresovani koji žele da prisustvuju na oba događaja mogu nabaviti karte po ceni od 1.500 dinara.

Ulaznice su u prodaji preko Eventim mreže. (danubeogradu.rs)