Naslovna » Izlasci » Film » „Mamurluk 3“ u bioskopima od 30. maja
Mamurluk 3

„Mamurluk 3“ u bioskopima od 30. maja

Urnebesna komedija Toda Filipsa „Mamurluk 3“ prikazivaće se od 30. maja u beogradskim bioskopima.

Uloge tumače Bredli Kuper, Zak Galifianakis, Ed Helms, Džejmi Čang, Džastin Barta i drugi. Glavni likovi – Fil, Stju, Alen i Dag – ponovo su kao jedan. Ovoga puta nema venčanja, nema momačkih večeri. Šta onda može da krene pogrešno? Kada „čopor“ krene na put, sve opklade padaju u vodu.

Posle uspeha filmova „Mamurluk u Vegasu“ i „Mamurluk u Bangkoku“, koji su ostavili neizbrisiv trag u pop kulturi, autori su se odlučili za epski finiš. Las Vegas je mesto gde su stvari krenule loše, ali šta se tamo stvarno desilo, reditelj je hteo jednako da iznenadi i glumačku četvorku i publiku. „Ima dosta humora, putovanja, kao i misterije. Dotakli smo se i nekih stvari koje u predhodnim filmovima nismo previše analizirali, a sada smo ih istakli“, rekao je reditelj Filips i dodao: „Film obuhvata sve ono što se dešavalo u prethodnim delovima, ali kraj ovog filma ima svoju logiku“.

Bredli Kuper, koji tumači lik Fila, nezvaničnog vođe Čopora kaže: „Priča, koja je samo uzgred pomenuta u predhodnom filmu, sada je postala osnovna. Govoreći kao gledalac i obožavalac ovog filma, najbolje u ovom delu je što je sve povezano i stavljeno u jedno“.

Kako god stvari da krenu naopako, prijateljstvo između ovih likova uvek je ostajalo isto. Utisak je da oni zaista brinu jedni o drugima. Sve je počelo u Las Vegasu, tamo se i završava. (danubeogradu.rs)

loading...