Naslovna » Izlasci » Film » „Nakon Zemlje“ u bioskopima od 6. juna
Nakon Zemlje

„Nakon Zemlje“ u bioskopima od 6. juna

Akcioni film „Nakon Zemlje“ (After Earth) prikazivaće se u bioskopima od 6. juna. Glavni glumci Vil i Džejden Smit ulogu oca i sina, preneli su još jednom i na film.

Prinudno sletanje ostavlja tinejdžera Kitaija i njegovog legendarnog oca Sajpera nasukane na Zemlji, hiljadu godina posle kataklizme, koja je prouzrokovala bekstvo ljudi. Sa ozbiljno povređenim Sajperom, Kitai mora da pređe opasan put, kroz neistražena mesta, kako bi stigao do pomoći, suočavajući se sa evoluiranim životinjskim vrstama koje sada vladaju planetom, kao i sa nezaustavljivim, genetski modifikovanim bićem. Otac i sin moraju da osnaže poverenje jedan prema drugom i da nauče zajednički da deluju, ukoliko žele da se vrate kući.

„Svidelo mi se što je priča o planeti i evoluciji, ali može se i uprostiti na odnos oca i sina“, rekao je glumac Vil Smit i dodao: „Publika će se poistovetiti sa tim, da otac želi da se zbliži sa sinom i da želi da ga nauči svemu što život nameće“.

Snimanje u okolini Mozambika navelo je ekipu da shvati šta znači biti okružen i utopljen u prirodu.

„Fasciniran sam činjenicom da se ljudi plaše nepoznatog“, rekao je reditelj Šjamalan i dodao: „Igranje sa tim osećanjem u filmu je fantastična stvar“. Film reditelja M. Najta Šjamalana (Šesto čulo, Poslednji vladar vetrova) premijerno je prikazan u Njujorku i Moskvi. (danubeogradu.rs)

loading...