Naslovna » Izlasci » Film » „Velika iluzija“ u bioskopima od 27. juna
Velika iluzija

„Velika iluzija“ u bioskopima od 27. juna

Najnoviji film Luija Leterijea, „Velika iluzija“ (Now You See Me), prikazivaće se u beogradskim bioskopima od 27. juna.

Jedinica FBI je u igri mačke i miša sa supertimom najboljih svetskih iluzionista, „Četiri jahača“. Tokom svojih predstava iluzionisti izvode seriju smelih pljački u kojima su žrtve pokvareni finansijski moćnici, a zatim milione dolara svog plena prebacuju na račune svojih gledalaca, uvek ostajući korak ispred zakona.

Specijalni agent FBI, Dilan, odlučan je da natera iluzioniste da plate za svoja dela i zaustavi ih pre nego što izvedu najavljenu i do sada najveću pljačku. Pritom je primoran da sarađuje sa Almom, detektivkom Interpola, prema kojoj gaji ozbiljne sumnje. Iz očaja se obraća Tadeusu, poznatom razotkrivaču magije, koji tvrdi da je pljačka banke izvedena prerušavanjem i video trikovima.

Jedina stvar oko koje se Dilan i Alma slažu je da „Jahači“ sigurno imaju nekoga „iznutra“ i da je pronalaženje te osobe ključ za okončanje talasa „magičnih pljački“. Da li je to Tadeus? Ili Alma? Ili je to zaista… magija?

Sjajnu glumačku ekipu filma čine Džesi Ajsenberg, Vudi Harelson, Dejv Franko, Morgan Frimen, Ajla Fišer, Mark Rafalo, Majkl Kejn. (danubeogradu.rs)