Naslovna » BG svaštara » Pet party u Delta City-ju, 6. jula

Pet party u Delta City-ju, 6. jula

Po treći put, u subotu 6. jula od 15.00, u atrijumu šoping-mola Delta City biće organizovan najveci Pet party, u okviru kog će se okupiti ljubimci svih vrsta, rasa i uzrasta. Ceo dan biće posvećen kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima u najvećem „pet friendly“ prostoru u Srbiji – Delta City-ju.

U okviru Pet party-ja biće organizovano finale izbora za najelegantnije ljubimce, a svi vlasnici imaće priliku da prijave svoje ljubimce i za učešće u velikoj reviji u okviru koje će se birati pobednici u zabavnim kategorijama – super klempa, mikro šampion, cica zavodnica, ekipa iz kraja i druge.Za dž

U izboru za najelegantnije ljubimce, kao i o pobednicima u zabavnim kategorijama, odlučivaće brojne poznate ličnosti, među kojima su Miki Damnjanović, modne blogerke Zorana Jovanović Zorannah i Branislava Antonić (Divine world of fashion), voditeljka Katarina Danojlić i drugi. Voditelj programa biće Voja Nedeljković.

Posebno je zanimljivo što će se ove godine zabavi priključiti i studenti slikarstva koji će portretisati ljubimce, kao i treneri za pse koji će pokazivati šta sve štenci mogu da nauče i na koji način. U žurci za ljubimce učestvovaće i psi sa invaliditetom, kako bi se skrenula pažnja da i oni zaslužuju isti tretman.

Sve posetioce Delta City-ja i brojne ljubimce očekuje odličan provod i brojni pokloni iznenađenja. (danubeogradu.rs)