Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 6. Porodični sajam, 7. i 8. septembra

6. Porodični sajam, 7. i 8. septembra

Ispred Ušće SC, 7. i 8. septembra od 10.00 do 20.00, biće održan 6. Porodični sajam. Za mališane, tate i mame – ulaz je besplatan.

Za dva dana sajma, na 1.500 m² predstaviće se više desetina izlagača sa omiljenim dečjim maskotama, ukusnim besplatnim degustacijama i edukativnim i kreativnim radionicama.

Dok mame i tate slušaju savete pedijatra, logopeda i stručnih lica iz oblasti medicine, mališani će moći da se zabave u velikom zabavnom parku ili uz program na glavnoj bini uz dečje predstave, animatore, klovnove, takmičarske igre, nastupe kulturnoumetničkih i baletskih grupa.

Osim toga, mogu učestvovati u Velikom novobeogradskom maskembalu, u nedelju od 18:30. Najoriginalnija ideja, najkreativniji kostim, najmlađi i najslađi učesnik maskembala biće nagrađen putovanjem za celu porodicu.

Organizator je agencija New Look Plus i Ušće SC, a sajam se održava pod pokroviteljstvom Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu, Opštine Novi Beograd i Turističke organizacije Beograda. (danubeogradu.rs)