Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Gun Club: The Bambi Molesters, 29. septembar

Gun Club: The Bambi Molesters, 29. septembar

Miljenici beogradske publike, hrvatski surferi The Bambi Molesters, nastupiće 29. septembra u Gun Clubu, a dan ranije i u novosadskom klubu The Quarter.

Ulaznice za beogradski koncert grupe The Bambi Molesters mogu da se kupe u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30). Prvih 50 karata košta 800 dinara, regularna cena je 1.000 dinara, a na dan koncerta karta će da košta 1.200 dinara.

Dolaze u punom sastavu, raspoloženi i željni sviranja. Ako je suditi po njihovom nastupu na Šabačkom letnjem festivalu ovog leta – sviraju bolje nego ikada.

Organizatori poručuju:
– Dođite da uživamo uz „Glider“, da igramo uz mističnu „Chaoticu“, da svi zajedno vičemo „La bruta“, surfujemo uz „Theme from slaying beauty“, da ludujemo uz „The Wedge“, kao i da zajedno sa Ladom, Hrvojem, Dinkom i Daliborom proslavimo nove uspehe ovog nadaleko čuvenog surf benda.

The Bambi Molesters zabeležili su još jedan veliki korak u svojoj muzičkoj karijeri kada je njihov atmosferični instrumental “Chaotica“ sa albuma “Sonic Bullets: 13 From The Hip“ uvršten u novu epizodu “Breaking Bad-a“, 12. epizodu pete sezone trenutno najpopularnije serije u svetu. (danubeogradu.rs)