Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam udomljavanja pasa, 6. oktobra
BG džukci - foto: Ivana Botić
BG džukci - foto: Ivana Botić

Sajam udomljavanja pasa, 6. oktobra

Povodom Svetskog dana životinja Grad Beograd u saradnji sa udruženjima za zaštitu životinja, u nedelju, 6. oktobra od 12.00 do 14.00, u parku ispred Hrama Svetog Save, organizuje Sajam udomljavanja pasa.

Sektor zoohigijene Sekretarijata za komunalne i stambene poslove Beograda organizuje prvi put ovakav sajam. To će biti još jedna prilika da Beograđani pokažu svoju humanost i ljubav prema životinjama, kao i da dobiju korisne savete i poklone za svoje ljubimce i nove prijatelje.

Ideja ovakvog Sajma je da se iskažu zajednički napori Grada i udruženja koja brinu o životinjama na rešavanju pitanja zbrinjavanja pasa i mačaka bez vlasnika, ali i na širenju svesti o odgovornom vlasništvu.

Sajmom udomljavanja završava se jesenji deo Kampanje odgovornog vlasništva i usvajanja pasa „Najbolji prijatelj“ koja je usmerena na buđenje svesti o odgovornom vlasništvu i humane potrebe za pružanjem utočišta psima.

Pozvani su svi Beograđani, ljubitelji pasa i mačaka da dođu i usvoje novog prijatelja i time pokažu svoju humanost i brigu. (danubeogradu.rs)

loading...