Naslovna » Izlasci » Film » Premijera: Zaleđeno kraljevstvo, 21. decembra
Zaleđeno kraljevstvo (Frozen)

Premijera: Zaleđeno kraljevstvo, 21. decembra

U bioskopu Cineplexx Delta City, 21. decembra od 18.00, premijerno će biti prikazan film Zaleđeno kraljevstvo (Frozen), 3D i sinhronizovan. Na redovnom repertoaru biće od 26. decembra.

U glavnom holu bioskopa Cineplexx postavljena je specijalna novogodišnja jelka koja najavljuje pretpraznično raspoloženje, ali i premijeru filma Zaleđeno kraljevstvo.

Volt Dizni studio za animaciju predstavlja novu animiranu komediju, ali i avanturu. Neustrašivi optimista Ana (glas Andrijane Oliverić/ Lejle Hot), krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa ekstremnim planinarom Kristofom (glas Ivana Bosiljčića) i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu (Jelena Gavrilović), koja je svojim ledenim čarima zaledila kraljevstvo Arendela u večnu zimu.

Zaleđeno kraljevstvo - Delta City

Susrešće se sa ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu, s mističnim trolovima, i urnebesno smešnim Sneškom po imenu Olaf (glas Stefana Bundala / Marka Kona), ali Ana i Kristof će sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo.

– Naša priča je počela s jednostavnom idejom o snazi porodice, a prerasla je u nešto mnogo grandioznije nego što smo mogli da pretpostavimo – dodaje rediteljka Dženifer Li, koja je napisala scenario. – Radi se o borbi straha i ljubavi, ispričanoj kroz porodično, epsko putovanje – njihovu borbu da savladaju strah i pronađu pravo značenje ljubavi.

Smešteno u izmišljeno kraljevstvo Arendel, u filmu Zaleđeno kraljevstvo prikazani su izuzetni predeli koji su inspirisani norveškim spektakularnim pejzažima – od snežnih planina, preko mirnih fjordova. (danubeogradu.rs)

 

loading...