Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Dečiji sajam 2014 od 25. aprila

Dečiji sajam 2014 od 25. aprila

Omiljena manifestacija za roditelje i decu održaće se u glavnom gradu po trinaesti put. Dečiji sajam ćete biti u prilici da posetite u Hali 3, Beogradskog sajma, od 25. do 27. aprila.

Pripreme za Dečiji sajam uveliko su u toku. Kao i svake godine, organizacija sajma se trudi da održi profesionalnost na viskom nivou sa mesecima unapred osmišljenim programom i pažljivo odabranim aktivnostima.

Klinci će imati priliku da uživaju uz animatore, klovnove i njihove omiljene crtane likove. Pored standardnih zabavljača, tu će biti i: žandarmerija, saobraćajna policija, vatrogasna brigada i Svibor savez Srbije – kojima su mali posetioci posebno naklonjeni.

Veliki broj izlagača sa specijalnim proizvodima namenjenim deci biće bitan prateći deo ovog događaja. Na glavnoj bini će se neprekidno odigravati zabavan program, a za mališane koje „ne drži mesto“ – biće tu i veliki sportski teren. Naročita zanimljivost je velika igraonica koja se prostire na 150 kvadratnih metara.

Dečiji sajam organizuje nagradne igre koje su, kako se pokazalo do sada, nazabavniji deo. Mnogi brendovi će izložiti svoju ponudu namenjenu celoj porodici, a pojedini artikli će se ovde naći po posebnoj ceni.

Novina je da posetioci imaju priliku da izaberu nazive za osam ulica koje će se naći na sajmu i to putem sajta www.decijisajam.rs.

Pored brojnih popusta, ulaz je besplatan. Radno vreme sajma je od 10.00 do 19.00. (danubeogradu.rs)