Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Magnifico u Sava centru 18. oktobra
Magnifico

Magnifico u Sava centru 18. oktobra

Prvi koncert u Sava centru održaće slovenački muzičar Magnifico 18. oktobra uz brojne goste i pratnju The Serbian Orchestra.

Poznat je po hitovima „Samo malo“, „Hir aj kam hir aj go“, „Giv mi mani“ i „Pukni zoro“, Magnifico je sa The Serbian Army Orchestra (Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije „Stanislav Binički“) održao petnaestak koncerata u Sloveniji, Italiji i Švajcarskoj, a u Sava centru najavljuje „grande finale“ zajedničke saradnje započete snimanjem muzike za hit filmove i TV seriju „Montevideo“.

Čuvena španska pevačica Luz Casal biće specijalna gošća na koncertu koji će Magnifico održati 18. oktobra u Sava centru sa The Serbian Army Orchestra (Umetničkim ansamblom Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“).

„Za mene je velika čast što sam bila deo ekipe ‘Montevideo, vidimo se’. I povrh svega što ću učestvovati na koncertu Magnifica, muzičara koga poštujem i kome se mnogo divim. Vidimo se uskoro u Beogradu. Pozdrav iz Španije!“, kaže Luz Casal.

„Beograd ima posebno mesto u mom srcu, a i cela priča je počela odavde. Koncert će zbog svega toga biti poseban! Uz the Serbian Army Orchestra i moj bend, tu će biti režiser Dragan Bjelogrlić, glumci i saradnici na filmu, tako da će to u neku ruku biti zadnja klapa ‘Montevidea’. Pošto je Sava centar fina šminkerska dvorana, i mi ćemo svirati onako fino šminkerski. Sviraćemo muzičke teme i pesme iz oba ‘Montevideo’ filma ali i neke moje starije stvari koje su aranžirane za orkestar. To je koncert pun emocija. Mešaju se suze i smeh, tuga i veselje. Ako vas to ne zanima, dođite zato što stvarno dobro izgledamo i odlično sviramo“, poziva Magnifico.

Ulaznice za koncert Magnifico & The Serbian Army Orchestra biće od 2. septembra u prodaji na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim, po cenama 1.500, 1.800, 2.200 i 2.500 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.