Naslovna » Izlasci » Nezaboravni „Pegasus“ u Areni!
Nezaboravni "Pegasus" u Areni

Nezaboravni „Pegasus“ u Areni!

The Royal Horse Gala, „Pegasus“, jedinstveni akrobatski šou sa 20 veličanstvenih rasnih konja, danas je premijerno predstavljen u Kombank Areni, tačno u podne!

Publika je imala prilike da na dva sata otputuje u veliki, fantastični svet konja i smelih jahača. Mnoštvo specijalnih i zvučnh efekata, interaktivnih video projekcija i likova iz mitologije vode kako najmlađe, tako i starije, na nezaboravan put u svet fantazije.

Specijalno za publiku u Srbiji, predstava se sastoji od dva dela od po sat vremena i pauze od 25 minuta, iako je uobičajeno trajanje samo sat vremena.

Po prvi put, konji su u ulozi glumaca i izvode spektakularne akrobacije koje su jedinstvene na svetu. Jean Marc Imbert, nekadašnji svetski šampion u jahanju je pre 20 godina prvi put uveo jahanje bez uzda i sedla, a specifično za ovu vrstu discipline je i dresura glasom, po čemu je jedinstven na svetu!

Publika će u još tri termina imati priliku da prisustvuje eleganciji, harmoniji i snazi koja se iskazuje u partnerstvu i posebnoj vezi koja postoji između konja i jahača, i to danas u 18.00 i sutra, u nedelju, u 12.00 i 18.00. Domaćin predstave „Pegasus“ je naš poznati glumac Dragan Vujić Vujke.

Ulaznice se mogu nabaviti po cenama od 1.600, 1.900, 2.200, 2.500 i 3.500 dinara na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.