Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Festivali » Poslednji koncert benda Veliki prezir u Beogradu
Veliki prezir
Veliki prezir

Poslednji koncert benda Veliki prezir u Beogradu

Veliki prezir se posle skoro godinu dana koncertne apstinencije vraća na scenu i to nastupom u “Božidarcu”, 5. decembra.

Sa ovog mesta su se i pozdravili poslednji put sa publikom iz Beograda. A, sada će se izgleda od nje zauvek i oprostiti.

U Božidarcu sledećeg petka garantovano neće biti zime, a u to su se uverili svi oni koji su bar jednom videli i čuli Veliki prezir uživo. Bend već punih 20 godina širi bazu fanova koji ih redovno prate na svim njihovim nastupima!

Veliki prezir… i drugari

Da se atmosfera dovede do usijanja potrudiće se i specijalni gosti – grupa Lira Vega i mlade nade Dreambirds.

Lira Vega će predstaviti novi zvuk benda – pesme koje će se naći na albumu „Duhovi“, izdanju čije snimanje uskoro privode kraju. Publika u Božidarcu biće upoznata i sa novim scenskim nastupom benda, obogaćenim atraktivnim koreografijama.

Na Vračar Rocks festivalu će se 5. decembra predstaviti i novi bend, Dreambirds, za koji se već uveliko priča da ima svetlu budućnost, i da bi Džef Bakli (Jeff Buckley) danas na njih bio ponosan, jer se upravo na tu estetiku oslanjaju.​

​Ulaznice su ​dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22)​, po ceni od 5​00 dinara.​ (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.