Naslovna » Izlasci » Sport » Trka We Run BGD, 6. septembra
Trka We Run BGD

Trka We Run BGD, 6. septembra

Velika trka „We Run BGD“ biće organizovana na Ušću, u nedelju, 6. septembra od 12.00.

Ulaz u Nike We Run BGD zonu biće otvoren od 9.00, a kapije se zatvaraju u 11.30.

Za sve učesnike trke biće organizovan zabavni program od 9.00 do 12.00. Maksimalno vreme za trku od 10 kilometara je 99 minuta, a za trku od pet kilometara 45 minuta. Pobednik će biti proglašen u 14.00. Proglašenje će pratiti zabavni program, a zatvaranje događaja biće u 14.30.Za dž

We Run koncept trka poznat je širom evropskih i svetskih metropola, a ovogodišnja serija trka počinje upravo u Beogradu. Posle Beograda, trke će se održati i u Istanbulu, Moskvi i Dubaiju.

Saobraćaj oko Ušća

Zbog održavanja ove manifestacije, mole se sugrađani da uklone vozila iz Bulevara Nikole Tesle, od Trešnjinog cveta do Bulevara Mihajla Pupina, zatim iz ulica Ušće, Sajmište, Bulevara Mihajla Pupina, Džona Kenedija, Goce Delčeva, Palmira Toljatija, Karađorđev trg i Bulevara Nikole Tesle, od Karađorđevog trga do Trešnjinog cveta, kao i u drugim delovima gde će biti obustavljen sabraćaj (Brankova, Brankov most i Terazijski tunel).

Tokom obustave saobraćaja, privremeno se ukidaju taksi stajališta locirana na saobraćajnicama duž trase trke. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.