Naslovna » Izlasci » Akcije » ​Serbia Fashion Week taksi do 5. novembra
​Serbia Fashion Week taksi

​Serbia Fashion Week taksi do 5. novembra

Serbia Fashion Week taksi saobraćaće svakog dana od 29. oktobra do 5. novembra u saradnji sa udruženjem Taksi Taxi.

Beograđanke, u narednim danima potražite na ulicama glavnog grada modni taksi, specijalno vozilo koje vas besplatno vozi na željenu destinaciju!

Kada ugledate vozilo obeleženo znakom Serbia Fashion Week-a, zaustavite ga jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka Inglot kozmetike koja će vas ulepšati i posavetovati o trikovima šminkanja.Za dž

A kada budete izlazili iz taksija, dobićete i poklone u vidu paketića sa Inglot šminkom. Radno vreme najlepšeg taksija u gradu biće od 13.00 do 17.00, a vikendom od 11.00 do 15.00.

Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode, vlada sve veće interesovanje za ovom akcijom, da ne biste „jurile“ taksi po Beogradu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite Twitter nalog i Facebook stranicu Serbia Fashion Weeka, na kojoj ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

U jednom taksiju – besplatna vožnja, pokloni, profesionalno šminkanje i ulaznice za modne revije.

Ova akcija je samo jedna u nizu u sklopu zagrevanja za nacionalnu nedelju mode koja će biti održana od 9. do 16. novembra. (danubeogradu.rs)