Naslovna » Izlasci » Film » „Hotel Transilvanija 2“ premijerno 10. oktobra
Hotel Transilvanija 2

„Hotel Transilvanija 2“ premijerno 10. oktobra

U subotu, 10. oktobra od 17.00, premijerno će biti prikazan animirani film „Hotel Transilvanija 2“.

Omiljena Drakulina družina vraća se u potpuno novoj zanimljivoj humorističnoj avanturi u animiranom hitu „Hotel Transilvanija 2“ koji je za naše bioskope sinhronizovan.

Hotel Transilvaniju počeo je bolje da radi… Drakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude.

Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira.

Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gde je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim niko od njih nije svestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posetu hotelu.

A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmišolike! (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Hotel Transylvania 2. Početak prikazivanja filma: 15. oktobar. Dužina trajanja filma: 91 minut. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: animirani, komedija. Glasovi: Adam Sandler, Kevin James, Steve Buscemi.
Reditelj: Genndy Tartakovsky.