Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » KC Grad: Promo žurka za Southern Soul Festival

KC Grad: Promo žurka za Southern Soul Festival

U nedelju, 5. juna od 14.00 do 23.00, KC Grad je domaćin promo žurke kojom se predstavlja Southern Soul Festival u Ulcinju.

Southern Soul Festival od 30. juna do 3. jula biće jedno od najboljih mesta koje može da se nađe na festivalskoj mapi Evrope ovog leta. Programski zaokret ka jazzy sceni, i velikom broju live nastupa čine ovaj festival zaista unikatnim dešavanjem u ovom delu Evrope.

Na velikoj ulcinjskoj plaži pojaviće se Marcos Valle, Ed Motta, zatim londonski jazz/funk/soul fussion kolektiv Yussef Kamal Trio, Pete Josef sa svojim sastavom. Tu je i kubanska jazz/soul diva Dayme Arocena, italijanski Blue Note velikan Nicola Conte a Stefania Dipierro će predstaviti svoj novi album „Natural/A gira“ dok sa bendom iz SAD stiže Peven Everett.

Sofisticirana i brižno koncipirana selekcija disk džokeja i muzičkih selektora u 4. izdanju Southern Soul Festivala predstaviće ove godine oko 50 izvođača.

Kao i svake godine Southern Soul Festival otkriva nova imena i daje im priliku da pokažu svoje umeće. Ove godine to će, uz Fouk, biti freestyleri Saint James iz Pariza i dvadesetogodišnji muzički genije iz Kopenhagena Dee Brown.

Da bi se sačuvala ekskluzivnost festivala, ali i komfor posetilaca na ogromnoj Dolcinium Kite Club plaži, prodaja karata je limitirana na 2.000 komada.

Karte po ceni od 6.900 RSD mogu da se kupe i u KC Grad, a samo u nedelju na promo žurci – i promo cena od 5.000 RSD.

Line up 5. juna čine: Nataša Vranić, Little Lu, Phillie P, Spacewalker, Marko Pavlović, Zeljko Kerleta, Jazzmate, Be Good, Brka, Trole. (danubeogradu.rs)