ProAkcija: Dobre vibracije sa Ade Ciganlije
Naslovna » Izlasci » Akcije » ProAkcija: Dobre vibracije sa Ade Ciganlije

ProAkcija: Dobre vibracije sa Ade Ciganlije

Na Adi Ciganliji će u petak, 8. jula od 17.30, po drugi put biti održana „ProAkcija“, događaj dobrih vibracija.

Povodom još jedne uspešne godine poslovanja ProCredit banka drugi put zaredom organizuje „ProAkciju“ koja je posvećena prijateljima banke, ali i svima onima koji žele da nauče nešto novo i uživaju u dobroj zabavi.

Na prostoru „Kamengrad“ (ulaz na Adu Ciganliju iz Radničke ulice) biće organizovane zanimljive radionice posvećene edukaciji, ekologiji i elektronskom bankarstvu, koje će kroz interaktivne kontakte upoznati posetioce sa korišćenjem mobilnih tehnologija u bankarstvu putem i preneti posvećenost banke zdravijem i lepšem okruženju.

Uz šarmantnog voditelja Dejana Pantelića, atmosferu će svojim nastupom ulepšati dečiji hor Čarolija, koji je pripremio zanimljiv muzički program za najmlađe učesnike.

Za kraj – muzički vatromet!

Jedan deo ekološke radionice biće posvećen i upoznavanju sa prvim električnim automobilima u Srbiji koje od ove godine u svom transportu koristi ProCredit banka.

Prava žurka i muzičko putovanje kroz najpoznatije domaće i strane hitove počinje kada na scenu izađe čuveni trubački orkestar Dejan Petrović Big Bend.

Njihovi nastupi poznati su po fenomenalnoj atmosferi upravo zato što je spisak hitova koje obrađuju u poznatom trubačkom maniru veoma širok – od Partibrejkersa do Elvis Prislija. Za petak su pripremili i neka nova iznenađenja pa je ovaj nastup prava poslastica ProAkcije.

ProAkcija: Dobre vibracije sa Ade Ciganlije

Kulminacija prave karnevalske atmosfere biće do sada neviđeni muzički vatromet koji će nebo iznad Ade obojiti ProCredit bojama. Bajkoviti prizor muzičkog vatrometa učiniće ProAkciju događajem za pamćenje u kome može da uživa cela porodica.

Ulaz je besplatan i ako u petak svratite na Adu Ciganliju i prošetate se do Kamengrada imaćete priliku da prisustvujete provodu koji ćete dugo pamtiti.

ProAkcija – program

Petak, 8. jul
17.30 do 19.30… porodične radionice
19.30 – 20.30… dečiji hor Čarolija
20.30 – 22.00… Dejan Petrović Big Bend
22.00… muzički vatromet

Više detalja o događaju: www.proakcija.rs

ProAkcija: Dobre vibracije sa Ade Ciganlije