Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Beats Powerbeats³ Wireless – ozbiljne sportske slušalice!

Beats Powerbeats³ Wireless – ozbiljne sportske slušalice!

Iz kompanije Beats stižu nam još jedne zanimljive slušalice, ovoga puta kreirane za dinamične osobe i sportiste. Reč je o Powerbeats³ Wireless slušalicama koje se od sličnih rešenja na tržištu razlikuju po tome što spajaju moderan dizajn i odličnu izradu sa vrhunskim kvalitetom zvuka i zavidnom ergonomijom….

Beats je sa Powerbeats serijom slušalica napravio značaja pomak u svetu takozvanih sportskih slušalica ponudivši kupcima jedne maksimalno fleksibilne i kvalitetne slušalice modernog dizajna i dobrih radnih karakteristika. Sada sa Powerbeats³ Wireless slušalicama ova kompanija pokušava da bude daleko ispred svoje konkurencije i ispred vremena, a kako stvari stoje uspela je u tome. Radi se o veoma lepo dizajniranim slušalicama koje odlično leže u ušnim školjkama i koje nude veoma, veoma kvalitetan zvuk, čiste reprodukcije svih tonova i kvalitetnog basa. Napravljene su od posebne vrste plastike i takozvane brušene gume koja je rezistentna na većinu spoljnih faktora, uključujući i padavine, što znači da je sa ovim slušalicama moguće trenirati i po kiši i po snegu. Odlično podnose i visoke temperature, a sjajno se nose i sa vibracijama i različitim vrstama zračenja. Ipak, sa njima nije moguće plivati, niti roniti.

Ergonomski dizajn svakako je njihova najveća fizička prednost jer donosi maksimalnu udobnost ušnim školjkama i savršeno ležanje slušalica, čak i pri ogromnim fizičkim opterećenjima. Zahvaljujući ovakvom dizajnu Beats je uspeo da u svaku slušalicu spakuje po dva zvučnika, što za krajnji rezultat ima neverovatno kvalitetan zvuk viđen samo kod profesionalnih audio slušalica. Konkretno, svi testovi su pokazali kako Powerbeats³ Wireless slušalice donose gotovo besprekornu reprodukciju i niskih i visokih tonova, kao i lepo izbalansiran bas. Dobre su i za slušanje moderne muzike, kao i za uživanje uz klasične melodije i zvuke dobrog roknerola. Zanimljivo je da i elektronska i džez muzika sa ovim slušalicama dobijaju na posebnom kvalitetu, što nije ništa čudno obzirom da je u kreiranje ovih slušalica bio uključen veliki broj muzičara različitih pravaca. Suma sumarum Powerbeats³ Wireless slušalice donose jedan veoma lepo izbalansiran zuk koji će svakom prijati.

Tehnološki gledano Beats se oko Powerbeats³ Wireless slušalica baš dobro potrudio. Tako je iste opremio sa Fast Fuel tehnologijom koja omogućava da se vreme na treninge troši zaista na treninge, a ne na punjenje baterije. Zapravo, brzo punjenje baterije od pet minuta sa ovom tehnološkom inovacijom doneće dovoljno energije za jedan sat treninga – što do sada nije viđeno na sličnim rešenjima/slušalicama. Tu su još i tehnologija za redukciju šumova i distorzija kod audio fajlova kompresovanih na niže bit rejt vrednosti, kao i tehnologija za prigušivanje spoljnih zvukova, čiji je glavni zadatak da redukuje spoljni nivo buke. Posebnost ovih slušalica svakako je i energija, tj.baterija koja omogućava do 12 sati konstantne reprodukcije muzike, a sve to zahvaljujući Apple-ovom W1 čipu koji optimalno iskorišćava energetski resurs. Powerbeats³ Wireless slušalice se sa nosačima zvuka povezuju preko Bluetooth veze i besprekorno se razumeju kako sa iOS uređajima, tako i sa Android baziranim gedžetima.

U ovom trenutku Powerbeats³ Wireless su jedne od retkih slušalica ovog tipa koje su uspele da spoje sve – dizajn, izradu, ergonomiju i odličan zvuk. Savršeno leže u ušnim školjkama i otporne su na većinu spoljnih uticaja, tako da se mogu koristi i po nepovoljnim vremenskim uslovima. Lako se održavaju i imaju bateriju solidne radne autonomije koja se brzo puni i koja bi (bar) prema navodima proizvođača trebalo da ima dug životni vek. Velika prednost ovih slušalica je i dostupnost u veoma zanimljivim koloritima koji odlično „leže“ uz svaku vrstu sportske garderobe, a to posebno znaju da cene profesionalni sportisti i pravi rekreativci. Istina, cena im nije baš previse atraktivna (pogotovo ne za domaće tržište), ali je reč o zaista posebnom modelu koji ima to nešto više u svemu u odnosu na konkurentska rešenja!

Cena (sa PDV-om): 29.390,00 dinara

Kontakt: iStyle