Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Elemental u Domu omladine Beograda

Elemental u Domu omladine Beograda

Hrvatski bend Elemental će, na radost brojnih fanova, održati koncert 6. maja u Domu omladine Beograda.

Muzika Elementala je za 19 godina, na sedam albuma doživela mnogo transformacija. U njihovoj šarenolikoj muzičkoj viziji, čija je baza u rep muzici, mogu se naći različiti žanrovi.

Pozajmljujući od svakog ono u čemu su se najviše prepoznali obogaćivali su sopstveni muzički stil. Kompletni su autori svih pesama, te se trude da društveno angažovanim tekstovima ukazuju na probleme sa kojima se susreću mladi na našim prostorima, ujedno ističući potrebu za njihovim rešavanjem.

– Bend smo koji igra na granici nemogućeg i to čini uspešno. Ne osećam da sam bilo kojom pesmom ili albumom izdala ono u šta verujem – kreacija mora da bude slobodna, moramo da budemo ono što jesmo, autentični i da stojimo iza svojih reči i muzike – rekla je harizmatična Mirela Priselac – Remi.

Osim što su vrhunski studijski muzičari, na brojnim nastupima u celom regionu dokazali su se kao jedan od najboljih koncertnih bendova, koji ima blizak odnos i odličnu komunikaciju sa publikom.

Poslednji album „Tijelo“, koji su objavili prošle godine, povodom 18 godina rada, označava prekretnicu u njihovom radu i to je prvo izdanje Elementala za sopstveni label „383 Records“, ali i prvi dvostruki studijski album sa 18 pesama.

Pored pesama sa novog albuma, koje su već postale hitovi, „Goli i bosi“, „Sve je moje tuđe“, „U duši smo junaci“, „Hej Slaveni“, publika u Beogradu će uživati i u već dobro znanim pesmama „Malena“, „Napokon“, „Iz dana u dan“, „Prokleta ljubav“ i mnogim drugim.

Karte mogu da se kupe u biletarnici DD Tickets (Strahinjića bana 22) i u Win Win radnjama do 12. marta po ceni od 1000 RSD, a što se bude bližio dan koncerta cena će se rasti od 1150 do 1500 RSD. (danubeogradu.rs)