Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Beatsˣ – bežična sloboda!

Beatsˣ – bežična sloboda!

Iz kompanije Beats stižu još jedne odlične bežične slušalice dizajnirane za sportiste, dinamične osobe i sve koji su u konstantnom pokretu, a vole dobru muziku i vrhunski zvuk. Njihov naziv je Beatsˣ i od sličnih rešenja na tržištu se izdvajaju kako po kvalitetu izrade i kvalitetu zvuka, tako i po tehnološkim inovacijama koje nose sa sobom. Reč je o zaista impresivnim bežičnim slušalicama koje donose jedan potpuno novi nivo uživanja u slušanju muzike u pokretu i koje realno gledano idu bar jedan korak ispred ostalih rešenja u klasi…

Beatsˣ su jednostavno dizajnirane slušalice napravljene od prirodnih materijala sa skupom sjajnih tehnoloških inovacija koje im daju ne samo na kvalitetnijem zvuku, već i na dodatnoj vrednosti u svakom smislu. Slušalice na sebi imaju izvedene kontrole za upravljenje jačinom zvuka, kao i mikrofon za komunikaciju prilikom telefonskog ili nekog drugog poziva. Kako je reč o specifičnoj vrsti slušalica tako je proizvođač razvio Flex-Form kabl koji im omogućava punu stabilnost u ušnim školjkama i garantuje potpunu stabilnost čak i pri maksimalnim opterećenjima.

Izrada slušalica je dobra, tj. na veoma visokom je nivou, što je nekako i očekivano od ovog brenda, mada finiš je morao biti za nijansu bolji, pogotovo ako se uzme u obzir u kom cenovnom rangu se nalaze Beatsˣ slušalice i kojoj ciljnoj grupi su nemanjene. Reč je zaista samo o nijansama finiša, čak se može reći da je to individualno da li će se nekom finiš ovih slušalica svideti ili ne. U svakom slučaju iste su dostupne u četiri različite boje (crna, bela, plava i siva) i u ovom trenutku spadaju među pet najlakših slušalica u svojoj klasi.

Povezivanje sa nosačima zvuka se obavlja preko Bluetooth veze i to gotovo trenutno, a Beatsˣ slušalice se bez problema razumeju kako sa iOS, tako i sa Android telefonima i ostalim mobilnim uređajima. Kada se jednom upare sa izvorom zvuka svaki sledeći put povezivanje se obavlja automatski i trenutno čime se značajno skraćuje vreme do uživanja u omiljenim notama. Veza je u 90% slučajeva maksimalno stabilna, a jedina pucanja konekcije se javljaju sa uređajima čiji su Bluetooth adapteri lošijeg kvaliteta.

Kvalitet zvuka za klasu u kojoj se nalaze Beatsˣ slušalice je dobar. Po aktuelnim i priznatim audio testovima svi tonovi su maksimalno verno reprodukovani, dok je bas prijatan za uši i korektno izbalansiran. Sa ovim slušalicama moguće je uživati kako u modernoj muzici, tako i u elektronskoj i klasičnoj, kao i u sjajnim filmskim notama i tradicionalnoj muzici. Beats ih je tako optimizovao da jednostavno svi muzički pravci odlično zvuče. Za kvalitet zvuka, ove slušalice svakako dobijaju veoma visoku ocenu!

Beats je sa ovim slušalicama kupcima ponudio jedno ozbiljno rešenje koje pored toga što donosi kristalno čist i lepo izbalaniran zvuk nudi i set ozbiljnih tehnoloških rešenja sa kojima se uživanje u slušanju muzke podiže na još jedan nivo više. Odlično ležanje u ušima, sjajna autonomija baterije, kao i besprekorna izrada čine ove slušalice jedinstvenim u klasi. Očekivano, cena im nije baš previše atraktivna, ali je kvalitet svakako na njihovoj strani!

Cena (sa PDV-om): 22.090,00 dinara

Kontakt: iStyle

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.