Naslovna » Izlasci » Film » Super sreda 4. jula u bioskopima Cineplexx
Novi filmovi: Ti juriš!
Novi filmovi: Ti juriš!

Super sreda 4. jula u bioskopima Cineplexx

Reč „super“ je ovih dana sinonim za bioskope Cineplexx, jer sve posetioce očekuje snižena cena ulaznice od 300 dinara za sve projekcije u bioskopima u Beogradu.

U Kragujevcu i Nišu u bioskopima Cineplexx, 4. jula cena karte iznosiće 200 dinara za bilo koju projekciju.

Uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu i obezbedite vaša mesta na vreme, jer karte su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa.

Akcija, komedija, drama, horor… sve po vašoj želji u najomiljenijem bioskopu u gradu uz fantastično sniženu cenu karte!

Super sreda i veliki izbor filmova

Akciona komedija „Oušnovih 8“ sa Kejt Blanšet, Sandra Bulok, En Hetvej, Mindi Koling, Awkwafina, Helena Bonam Karter, Sara Polson i Rijana glavni su likovi novog nastavka franšize „Igraj svoju igru“, ovog puta u ženskom izdanju.

Da li su se preživeli dinosaurusi izborili za opstanak, ne propustite da saznate u najnovijem nastavku kultnog filma „Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo„.

Ljubitelji komedija imaće priliku da uživaju u fantastičnim naslovima „Ti juriš!“ zasnovanom na istinitoj priči i „Moj lažni muž„, film o razmaženom, bogatom vlasniku jahte koji posle gubitka pamćenja postaje meta osvete svoje bivše sekretarice.

Za sve one koji vole biografske drame, pogledajte kako je izgledala emotivna veza između novinarke reporterke i jednog od najvećih narko bosova svih vremena, Pabla Eskobara u autentično prepričanom deliću tamne strane svetske istorije. U filmu „Voleti Eskobara“ glavne uloge tumače oskarovci Havijer Bardem i Penelopa Kruz.

Naravno da mališani nisu zaboravljeni. Sjajna je ponuda animiranih filmova, sinhronizovanih na srpski jezik. Očekuju vas „Neviđeni 2„, „Čarobni princ“ i „Ukradena princeza„! Zaplovite u avanture sa vašim omiljenim junacima i sjajno se zabavite!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.