Naslovna » Turizam » Van Beograda » Hotel Zlatibor Mona – prvi srpski zeleni hotel
Hotel Zlatibor Mona - prvi srpski zeleni hotel
Hotel Zlatibor Mona - prvi srpski zeleni hotel

Hotel Zlatibor Mona – prvi srpski zeleni hotel

Hotel Zlatibor Mona je prvi srpski hotelski brend koji je nagrađen međunarodnim eko-sertifikatom „Zeleni ključ“.

Reč je o vodećem standardu izvrsnosti u oblasti ekološke odgovornosti i održivog poslovanja u turizmu.

– Ovo je prvi put da je jedan u potpunosti srpski brend, koji nije deo međunarodnog hotelskog lanca, u Srbiji dobio „Zeleni ključ“. Hotel Zlatibor Mona je ujedno i jedini hotel kod nas, van Beograda, koji je nagrađen ovim prestižnim sertifikatom. Nastavljamo sa stvaranjem promena na nivou zaštite životne sredine i ekološke održivosti. Na ovaj način ćemo omogućiti našim gostima da svojim boravkom u hotelu doprinesu ostvarivanju ciljeva „Zelenog ključa“ – rekli su iz Mona Hotel Management kompanije.

Hotel Zlatibor Mona: ekološka svest na visokom nivou!

Hotel Zlatibor Mona je poznat po tome da je oduvek čuvao i poštovao životno okruženje u kojem posluje, brinuo o lokalnoj zajednici i podizao ekološku svest kako zaposlenima tako i gostima.

„Zeleni ključ“ je jedan od programa Međunarodne fondacije za obrazovanje u oblasti životne sredine i propisuje poslovanje u skladu sa visokim kriterijumima održivosti.

Više od 3.000 hotela u 57 zemalja nosi ovaj eko-sertifikat, čiji ciljevi su povećavanje primene ekološki prihvatljivih i održivih metoda rada, kao i razvoj ekološke svesti i podsticanje na promenu ponašanja gostiju, zaposlenih i dobavljača. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.