Naslovna » BG svaštara » Promocije » Električni bicikl za brzu i laku dostavu!

Električni bicikl za brzu i laku dostavu!

Električni Cargo bicikli nisu baš česta pojava na ulicama naših gradova, ali globalno posmatrano oni su veoma zanimljivi i popularni proizvodi koji imaju široku primenu. U zemljama zapada gde su na snazi veoma rigorozni zakoni o zaštiti životne sredine Cargo bicikli čine jedno od najboljih rešenja za isporuku najrazličitijih proizvoda direktno na kućne adrese ili adrese pravnih lica i kompanija.

Dizajnirani za brzu i laku dostavu “svega i svačega” ovi električni bicikli štede i vreme i resurse, a pritom su i daleko lakši i jednostavniji za održavanje poređeno sa ostalim dostavnim prevoznim sredstvima ovog tipa. Praksa je pokazala i da su najekonomičniji jer troše jako malu količinu energije poređeno sa brojem kilometara koje pređu. Realno gledano električni Cargo bicikli su budućnost dostave.

Kompanija E prime kao jedini proizvođač električnih bicikala na ovim prostorima dizajnirala je svoju viziju modernog Cargo električnog bicikla koji nosi naziv E prime Cargo. Reč je o posebno kreiranoj verziji električnog bicikla koji je opremljen dodatkom za dostavu na koji je moguće montirati različite vrste dostavnih torbi i kofera. Sa njima ovaj električni bicikl se pretvara u ozbiljnog dostavnog dvotočkaša koji sa lakoćom može da savlada svakakve gradske prepreke i bez mnogo muka dođe do željene adrese.

Konkretno, E prime Cargo je električni bicikl namenjen i prilagođen kurirskim službama, poštanskim ustanovama, dostavljačima hrane, terenskim službama, kao i ostalim pravnim licima za obavljanje različitih delatnosti. Praktična prednost ovog transportnog sredstva je prilaz uskim prolazima do cilja, prolaz kroz zabranjene zone za vozila i nesmetan rad u pešačkim zonama.

Iako ne dolazi sa dostavnim koferom u paketu, kompanija E prime je za ovaj model u svoju ponudu uvrstila i više vrsta različitih dostavnih kofera zavisno od potreba čime je kupcima ostavila otvorenu mogućnost opcione kupovine odgovarajućeg. E prime Cargo može da ponese maksimalno 30 kilograma tereta + vozača (podrazumeva se), nije ga potrebno registrovati i nije potrebno imati vozačku dozvolu za njega. Sa jednim punjenjem baterije E prime Cargo u proseku pređe oko 120 kilometara, a ako se na to doda činjenica da to košta svega par dinara – računica je jasna. Korektna cena ovog dostavnog električnog bicikla je njegovo veliko plus i čini ga maksimalno konkurentnim ne samo na domaćem već i na inostranom tržištu.

Više o E prime Cargo električnom biciklu kao i kompaniji E prime možete saznati na ovom link-u.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.