Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Posednik
Novi filmovi u bioskopima: Posednik
Novi filmovi u bioskopima: Posednik

Novi filmovi u bioskopima: Posednik

Od četvrtka, 1. aprila 2021, među novima filmovima u domaćim bioskopima je kanadski naučnofantastični triler – „Posednik“.

Misteriozna Tasja Vos radi kao korporativni agent, gde koristi tehnologiju implantacije mozga kako bi ovladala i upravljala telom drugog čoveka, a potom ga naterala da izvrši ubistvo koja njena kompanija želi.

Iako bi se moglo reći da ona ima poseban dar za ovaj posao, Tasjino radno okruženje ostavlja duboke posledice na njen život.

Kako se njeno mentalno stanje sve više pogoršava, u jednom trenutku Tasja će se naći zarobljena u umu čoveka čiji identitet preti da uništi njen sopstveni.

Reditelj Brendon Kronenberg nastavio je stopama svog oca Dejvida i snimio film koji je u rangu „Videodroma“ ili „Skenersa“.

Originalni naslov i prevod na srpski: Possessor / Posednik. Početak prikazivanja filma: 1. april 2021. Dužina trajanja filma: 103 minuta. Država i godina proizvodnje: Kanada / 2021. Žanr: horor, naučna-fantastika, triler. Uloge: Andrea Riseborough, Christopher Abbott, Jennifer Jason Leigh. Reditelj: Brandon Cronenberg.

 

(danubeogradu.rs)