Naslovna » BG svaštara » Astrološka prognoza » Astrološka prognoza, 31. oktobar – 6. novembar 2022.
Astrološka prognoza (foto: Pixabay)
Astrološka prognoza (foto: Pixabay)

Astrološka prognoza, 31. oktobar – 6. novembar 2022.

Astrološka prognoza za nedelju od 31. oktobra do 6. novembra 2022: zatišje između pomračenja…

Nedelja pred nama će biti prilično mirna u pogledu astroloških konstelacija i njihovih uticaja na nas. Osim Meseca, nećemo se susresti sa nekim važnijim aspektima do vikenda. Biće to zaista prijatna nedelja za prijateljstvo i spiritualnost, tj. rad na sebi.

Mesec će u ponedeljak ujutru ući u Vodoliju, pa su prijatelji i dobri trenuci na vidiku.

Kostimi za Noć veštica mogu biti neuobičajeni ove godine, a zabave za Noć veštica će biti u duhu zajedništva i svečanosti.

U ponedeljak kasno uveče do ranog jutra u utorak, otpočinje prva četvrtina Meseca postavljajući scenu za sve čarolije rastućeg Meseca. Mesec će ući u Ribe u sredu popodne, pojačavajući naša magična nastojanja sve do petka popodne.

Mesec će biti u „prvo JA“ Ovnu tokom većeg dela vikenda, podstičući nas da budemo zauzeti. Međutim, Venera će se pridružiti kvadratu Saturn-Uran, stvarajući T-kvadrat, od subote do ponedeljka pre podne. Ovo će izazvati tenzije sa voljenim osobama.

Neki će biti sarkastični, a drugi preterano uzbuđeni. Takođe možemo biti poletni sa našim kreditnim karticama. Razmislite dva puta pre nego što potrošite.

Astro_hint

063/7-429-409

loading...