Naslovna » Volim Beograd » Razgledanje Beograda » Razgledanje Beograda skuterima

Razgledanje Beograda skuterima

U redovnoj ponudi TOB-a je i razgledanje Beograda skuterima „Smile and Ride“.

Belgrade Grand Tura

Od maja do oktobra Belgrade Grand Tour počinje u 13.00 svakog dana u nedelji ispred Hrama Svetog Save. Obilazak jedinstvenih i najznačajnijih znamenitosti i lokacija. Upoznajte grad neverovatne energije koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Upoznajte Beograd!

Zbog ograničenog broja mesta, turu je potrebno rezervisati dan unapred. Svi učesnici moraju doći na mesto sastanka 30 minuta pre početka ture da bi potpisali ugovor o iznajmljivanju skutera. Tura traje oko četiri sata.

Atrakcije: Hotel Moskva, Skupština grada, Narodna skupština, Vlada RS, Crkva Svetog Marka, kafana Čubura, kafana Kalenić, Hram Svetog Save, Stadion Crvene zvezde, Muzej istorije Jugoslavije, Konak kneza Miloša, Košutnjak, Topčiderski park, Most na Adi, Kombank arena, Palata Srbija.

City Relax Tura

Svakog vikenda tokom letnje sezone (jul-avgust) sa početkom u 9.00 ispred Hrama Svetog Save, Smile&Ride tim organizuje specijalnu turu – City Relax Turu! Tokom City Relax Ture imaćete priliku da udišete svež vazduh, uživate u najboljem pogledu na Beograd i okupate se na najpoznatijem beogradskom jezeru.

Atrakcije: Kula na Gardošu, Ada Ciganlija, Košutnjak, Konak kneza Miloša, Topčiderski park, Most na Adi, Kombank arena, Palata Srbija.

GPS ture

Iznajmite skuter sa GPS uređajem u kojem su unapred snimljene rute sa najzanimljivijim znamenitostima Beograda! Obiđite grad na jedinstven i potpuno inovativan način. Takođe sami možete istražiti Beograd, kreirati svoj obilazak bez mogućnosti da se izgubite. Moguća je obuka pre početka razgledanja.

Cene

Cena ture od četiri sata iznosi 49 € po osobi. U cenu je uračunato: iznajmljivanje 49cc automatskog skutera, licencirani turistički vodič sa znanjem engleskog jezika, zaštitna kaciga, radio sa slušalicama, kofer na skuteru, besplatno gorivo i ručak za vreme ture.

Ukoliko dve osobe iznajmljuju jedan skuter (max. 150 kg), cena iste ture iznosi 79 € po skuteru.

Oni koji žele da sami voze skuter moraju imati validnu vozačku dozvolu A ili B kategorije i minimum 21 godinu, a oni koji bi se vozili sa vozačem moraju imati minimum 18 godina.

Rezervacije i karte u turističkom info centru u Knez Mihailovoj 5 (tel. 011/2635-622 i 011/2635-343).