Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Nova godina 2014

Nova godina 2014

Završena manifestacija Trg otvorenog srca

Trg otvorenog srca

Popularna novogodišnja, humanitarna manifestacija Trg otvorenog srca, bila je aktuelna od 14. decembra do 12. januara.

Pročitaj više »

Umek u Beogradu: sve spremno za spektakl

Umek

Jedan od najboljih svetskih didžejeva, Umek, stigao je u Beograd i sprema nezaboravan provod za oko 5.000 fanova u Genex Impulse Hall-u!

Pročitaj više »

Grad otvorenog srca – ceo Beograd

Ulica otvorenog srca - Borča

Tradicionalno, od 1988. u Svetogorskoj ulici svakog 1. januara od podneva održava se novogodišnja manifestacija Ulica otvorenog srca. Zbog velike popularnosti, Svetogorska je postala tesna, pa je pre dve godine prvi put realizovan Grad otvorenog srca u desetak gradskih opština. I ove godine Ulice otvorenog srca će biti organizovane po gradu…

Pročitaj više »

Novi Beograd otvorenog srca, 1. januara

Novi Beograd otvorenog srca (foto: infolink.rs)

Sa željom da svojim sugrađanima poželi srećan i uspešan početak godine, opština Novi Beograd se priključila projektu grada Beograda Grad otvorenog srca i prvog dana u predstojećoj 2014. godini će biti domaćin programa Novi Beograd otvorenog srca.

Pročitaj više »

Praznici: Radno vreme shopping centara i prodavnica

Delta City

Praznici su tu, a svi pogledi upereni su u kalendar zbog veoma zanimljivog 3. i 6. januara, tj. dana „između“. Treći je petak, a šesti januar – ponedeljak. Neki će da „spajaju“, a neki ne. Većina koja ne bude radila 3. i 6. januara – najavljuje radne subote tokom narednih meseci. A ovo su zvanična radna vremena shopping centara i …

Pročitaj više »

Nova godina 2014: Trg otvorenog srca

Trg otvorenog srca

U susret Novoj godini, Trg otvorenog srca je za predstojeći vikend spremio bogatu zabavu za najmlađe. U skladu sa praznikom, Deda Mraz će se pojaviti u predstavama i baletskim mjuziklima, a 31. decembra će mu biti pripređen i svečani doček na Trgu otvorenog srca. Ulaz na sve programe je slobodan. U petak, 27. decembra od 17.30, dečije pozorište „Čarapa“ izvešće …

Pročitaj više »

Beogradska trka Deda Mrazeva, 29. decembra

Beogradska trka Deda Mrazeva

U nedelju, 29. decembra, biće održana šesta Beogradska trka Deda Mrazeva. Na trci će, pored Beograđana, učestvovati Deda Mrazevi iz cele Srbije i nekoliko evropskih zemalja.

Pročitaj više »

Nova godina 2014: Silicone Soul, 1. januar

Silicone Soul

Poznati škotski DJ dvojac Silicone Soul nastupiće za „reprizu“ Nove godine, 1. januara u klubu The Tube, a jedan od najkvalitetnijih predstavnika stare škole Detroita, Keni Larkin (Kenny Larkin), 3. januara.

Pročitaj više »

Baraka: Novogodišnji Serious Fun maraton

Lale Happy People

DJ organizacija Happy People, koja spada među začetnike naše elektronske scene, pravi Novogodišnju maraton žurku Serious NYE Fun u klubu Baraka, na kojoj će nastupiti čak 17 disk džokeja.

Pročitaj više »

Deda Mraz za sto mališana

Zvezdara - paketići

Sto mališana sa Zvezdare, dece sa invaliditetom i smetnjama u razvoju, dece izbeglih i raseljenih lica i dece u stanju socijalne ugroženosti, posetiće Deda Mraz u ponedeljak, 23. decembra u 18.00 u MZ „Mirijevo“ (Školski trg 2). Uprkos krizi, zahvaljujući humanitarnoj akciji, zaposleni u Gradskoj opštini Zvezdara, Volonterski servis Zvezdare, Udruženje građana „Otvorena vrata“ i đaci OŠ „Jelena Ćetković“ u …

Pročitaj više »

Nova godina: Prodaja jelki sa busenom

Jelke sa busenom

U rasadnicima JKP „Zelenilo – Beograd“ i ovog decembra obavljaće se prodaja jelki sa busenom za novogodišnje i božićne praznike.

Pročitaj više »

Deda Mraz u Delta City-ju

Deda Mraz - Delta City

Do 31. decembra od 14.00 do 20.00 najmlađe posetioce u Delta City-ju dočekivaće Deda Mraz.

Pročitaj više »

Nova godina 2014: Dva dočeka i Ulica otvorenog srca

Doček Nove godine

Grad Beograd organizuje doček Nove 2014. godine i pravoslavne nove godine na platou ispred Narodne skupštine, rekao je član Privremenog organa i predsednik komisije za organizovanje proslave Nikola Nikodijević.

Pročitaj više »

Trg otvorenog srca, od 14. decembra do 12. januara

Praznični kutak na Trgu Republike, Trg otvorenog srca, biće otvoren od 14. decembra 2013. do 12. januara 2014. godine, svakog dana od 10.00 do 23.00.

Pročitaj više »

40. KST-ov maskenbal, 28. decembra

KST

U subotu, 28. decembra od 22.00, biće održan jubilarni 40. KST-ov maskenbal.

Pročitaj više »

Lena Kovačević otvara Čarobni grad

Ušće - Čarobni grad

Džez pevačica Lena Kovačević i nesvakidašnji karneval plesača i bubnjara obeležiće svečano otvaranje popularne manifestacije Ušće Štark Čarobni grad, koja počinje u nedelju, 1. decembra, u Ušć Shopping Centru.

Pročitaj više »

Nova godina 2014: DJ Theo Parish

Theo Parrish (foto: Violette Esmeralda)

Repriza novogodišnje noći biće posebna u Mikser House-u: 1. januara od 22.00 nastupiće DJ Theo Parish, jedan od najuticajnijih američkih producenata.

Pročitaj više »

Nova godina 2014: Širom zatvorenih očiju

Širom zatvorenih očiju

Tradicija novogodišnjeg slavlja pod venecijanskim maskama i plaštovima se nastavlja: Širom zatvorenih očiju 2014 dobija novu dimenziju i kroz formu karnevala posetiocima će ponuditi najveće izdanje ovog novogodišnjeg događaja do sada.

Pročitaj više »

Nova godina 2014: DJ Umek u Geneks impuls holu

DJ Umek

Spremite se na vreme za veliki događaj: tehno Nova godina 2014 u Beogradu! Didžejeve predvodi balkanska tehno ikona DJ Umek pred oko 5.000 gostiju u Geneks impuls holu (Vladimira Popovića 10).

Pročitaj više »