Naslovna » Marketing

Marketing

Dan u Beogradu - marketingMarketing… Ukoliko želite da se oglašavate na web portalu „Dan u Beogradu“  kontaktirajte nas preko maila danubeogradu@gmail.com ili pozovite 011 310 89 58 (radnim danima od 9.00 do 17.00).

Poslaćemo vam našu prezentaciju i cenovnik. Od 1. februara do 1. juna 2015. pripremili smo velike popuste za sve banere na tri i šest meseci ili godinu dana.

Naše prednosti nad drugim (pogotovo velikim) portalima:

– Dan u Beogradu je za sve uzraste, Beograđane, one koji žive u prestonici ali i sve zaljubljenike u ovaj grad, prolaznike, turiste… Sajt je prvenstveno namenjen studentima i mladima, kao i roditeljima, zaposlenima koji imaju aktivan društveni život – svima koji pažljivo planiraju svoje izlaske u grad!

– Više od 90% posetilaca je iz Srbije, tj. iz Beograda.

– Google Page Rank je 5/10!

– Broj naših Facebook fanova je veći od 25.000, a imamo i više od 2.500 pratilaca na Twitter-u! Aktivni smo na Google+ i na drugim društvenim mrežama.

– Naši klijenti su Shoppi tržni centar, ProCredit banka, Idea, Dvorana Doma sindikata, VIP, Beacon House, turistička agencija Intertravel, UK „Vuk Karadžić“, Apartmani Barsa, beogradski restorani i hoteli… „Dan u Beogradu“ je medijski sponzor FEST-a, Cinemanije, BELDOCS-a, 7 veličanstvenih, Exit-a, događaja u Kombank areni i drugih manifestacija u gradu!

– 2 u 1: platite baner na danubeogradu.rs možete dobiti besplatan baner na eintaginbelgrad.com (verzija sajta na nemačkom jeziku).

Naša krilatica je „Sve(t) u Beogradu“!

Jedan komentar

  1. kako da dodjem do tri ulaznice za Evropsko dvoransko prvenstvo u atletici…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.