Jede nam se pita sa raštanom. Neko pita – kakav sad raštan? Šta je to? Raštan je vrsta kupusastog povrća koje se kod nas gaji kao zimsko povrće.
Pročitaj više »Arhive po tagovima: ručak
Hleb, običan, najobičniji, od belog brašna
Hleb. Ima ga u prodavnicama ovih dana bez obzira na vanredno stanje, al‘ šta fali da znamo kako da ga napravimo sami? A šta će vam biti potrebno za hleb?
Pročitaj više »Lisnata pogača
Želite nešto što je hleb, a nije običan hleb, a ukusan je i izgleda bogato? Imam rešenje, a to je: lisnata pogača… Evo kako i šta ćete „umesiti“…
Pročitaj više »Rižoto sa morskim plodovima
Predstavljam rižoto sa morskim plodovima, još jedno jelo koje je veoma ukusno, a sprema se brzo i bez nekog potrebnog predznanja za rad u kuhinji.
Pročitaj više »Bonton za stolom
Pozvani ste na poslovni ručak u restoran, svečano okupljanje uz obed, posetu prijateljima… Podsećamo na osnovna bonton pravila za stolom, koja će obezbediti uživanje u druženju, bez neprijatnosti.
Pročitaj više »Saveti za uspešan kulinarski dan
Lična inspiracija, obaveza ili izazov razlozi su da se dan vikenda pretvori u kulinarski dan u Beogradu.
Pročitaj više »