Naslovna » BG svaštara » Promocije » Šaren i muzikalan: iPod shuffle
New iPod shuffle
New iPod shuffle

Šaren i muzikalan: iPod shuffle

Bez obzira na to što su pametni telefoni i tablet računari potpuno osvojili svet, kvalitetni media i MP3 plejeri se i dalje veoma dobro prodaju. Da to nisu samo puke reči najbolje potvrđuje kompanija Apple koja sa svojim iPod plejerima iz godine u godinu obara rekorde u prodaji ovih uređaja.

Nedavno smo predstavili sveže lansirani iPod touch pete generacije, odnosno njegovu povoljniju verziju, a ovoga puta do nas je stigao najmanji predstavnik iPod familije – iPod shuffle. Iako ne poseduje displej i nema nijednu od naprednih funkcija iPod touch i iPod nano media plejera ovaj MP3 plejerčić će vas potpuno osvojiti kvalitetnim zvukom i lakoćom korišćenja.

Aktuelni iPod shuffle u svom poslednjem izdanju teži svega 12,5 grama i vizuelno podseća na malu kockicu. Ni u jednom detalju vizuelno se ne razlikuje od svog prethodnika, osim što je dostupan u više kolorita (sedam različitih boja). Nudi se isključivo u kapacitetu od 2 GB (prevedeno u pesmama – oko 1.000 pesama) i sa nekoliko zanimljivih funkcija među kojima je svakako posebna VoiceOver – zahvaljujući kojoj sa njim možete da “komunicirate” na čak 29 jezika – među kojima, nažalost, nije srpski.

Fenomenalna stvar kod aktuelnog iPod shuffle plejera je njegova baterija koja može da ponudi autonomiju od neverovatnih 15 časova, što je za ovako mali plejer zaista iznenađujuće. Ista se (što je još više cool) puni za svega dva sata!

Kako bi se lakše rukovalo iPod shuffle plejerom, Apple je direktno na njemu izveo sve kontrole, a velika prednost je što poseduje štipaljku pa ga možete zakačite za bilo koji deo garderobe. Sve što vam ostaje je da odaberete boju koja vam odgovara i prepustite se vrhunskom zvuku u pokretu.

Cena (sa PDV-om): 6.590 dinara. Kontakt: Apcom, apcom.rs/prodavci