Naslovna » Marketing

Marketing

Dan u Beogradu - marketing

Marketing… Ukoliko želite da se oglašavate na web portalu „Dan u Beogradu“  kontaktirajte nas preko maila danubeogradu@gmail.com ili pozovite 064/2-403-403 radnim danima od 9.00 do 17.00.

Poslaćemo vam našu prezentaciju i cenovnik. S vremena na vreme, aktuelni su popusti za PR tekstove, sve banere na tri i šest meseci ili godinu dana. Nudimo i druge vrste oglašavanja, po dogovoru, kao i pisanje PR tekstova, rad na Vašim projektima…

Naše prednosti nad drugim (pogotovo velikim) portalima:

– Dan u Beogradu je za sve uzraste, Beograđane, one koji žive u prestonici ali i sve zaljubljenike u ovaj grad, prolaznike, turiste… Sajt je prvenstveno namenjen studentima i mladima, kao i roditeljima, zaposlenima koji imaju aktivan društveni život – svima koji pažljivo planiraju svoje izlaske u grad!

– Više od 85% posetilaca je iz Srbije, tj. iz Beograda.

– Broj naših Facebook fanova kao i pratilaca na X-u (ex-Twitter) i Instagram-u raste iz meseca u mesec!

Naši trenutni klijenti su Zepter, Đak sport, Kreativni centar, MTS dvorana, Dermatim, Guitar Art Fest, Poliklinika Diva, a bili su i… Grad Beč, Beogradski sajam, dm, Meridianbet, Filip Travel, CineFest, Goethe Institut, Bitefartcafe, Optika BellaVista, Stomatološka ordinacija „Dr Ognjen Stankov“… Dan u Beogradu je medijski sponzor FEST-a, BELDOCS-a, Green Fest-a, manifestacije Noć istraživača i mnogih drugih manifestacija u gradu!

Naša krilatica je „Sve(t) u Beogradu“!

Jedan komentar

  1. kako da dodjem do tri ulaznice za Evropsko dvoransko prvenstvo u atletici…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.