Naslovna » Marketing

Marketing

Dan u Beogradu - marketingMarketing… Ukoliko želite da se oglašavate na web portalu „Dan u Beogradu“  kontaktirajte nas preko maila danubeogradu@gmail.com ili pozovite 064/2-403-403 radnim danima od 9.00 do 17.00.

Poslaćemo vam našu prezentaciju i cenovnik. Od 1. februara do 1. juna aktuelni su popusti za sve banere na tri i šest meseci ili godinu dana.

Naše prednosti nad drugim (pogotovo velikim) portalima:

– Dan u Beogradu je za sve uzraste, Beograđane, one koji žive u prestonici ali i sve zaljubljenike u ovaj grad, prolaznike, turiste… Sajt je prvenstveno namenjen studentima i mladima, kao i roditeljima, zaposlenima koji imaju aktivan društveni život – svima koji pažljivo planiraju svoje izlaske u grad!

– Više od 85% posetilaca je iz Srbije, tj. iz Beograda.

– Google Page Rank je 6/10!

– Broj naših Facebook fanova je veći od 32.000, a imamo i više od 3.000 pratilaca na Twitter-u! Aktivni smo i na drugim društvenim mrežama.

Naši klijenti su Zepter, Đak sport, Kreativni centar, grad Beč, MTS dvorana, Dermatim, Guitar Art Fest, a bili su i… Beogradski sajam, dm, Meridianbet, Filip Travel, Goethe Institut, Bitefartcafe, Optika BellaVista, Stomatološka ordinacija „Dr Ognjen Stankov“… „Dan u Beogradu“ je medijski sponzor FEST-a, BELDOCS-a, Green Fest-a, manifestacije Noć istraživača i drugih manifestacija u gradu!

Naša krilatica je „Sve(t) u Beogradu“!

Jedan komentar

  1. kako da dodjem do tri ulaznice za Evropsko dvoransko prvenstvo u atletici…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.