Naslovna » Autorska prava

Autorska prava

Autorska prava uživaju stvaraoci (autori) književnih, naučnih i umetničkih dela (autorska dela). Oni tako imaju isključivo pravo korišćenja svog dela ili pravo da odobre drugima korišćenje svog dela.

Autorska prava uključuju i sistem zaštite tih prava. U objektivnom smislu, to je sistem pravnih pravila i načela koje regulišu prava koje zakon daje autoru dela. (Wikipedia)

Copyrightdanubeogradu.rs ne snosi odgovornost u slučaju otkazivanja događaja ili izmena vezanih uz datum i/ili mesto održavanja najavljenih događanja! // Nijedan deo portala danubeogradu.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. // Ukoliko ste zainteresovani za objavljivanje tekstova i korišćenje drugog materijala sa danubeogradu.rs, molimo da nas obavestite. // Preuzimanje tekstova moguće je samo uz dozvolu glavnog i odgovornog urednika portala danubeogradu.rs i uz obavezno postavljanje linka ka preuzetom tekstu. // danubeogradu.rs sastoji se od sadržaja koji su autorski, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja koji su dostavili organizatori događaja, sadržaja koje su kreirali posetioci i linkova na druge web stranice. // Zabranjeno je kopiranje autorskih tekstova (koji se, uglavnom, nalaze u rubrici „Blog“ ali i drugim rubrikama)! // Portal danubeogradu.rs pravljen je za sve uzraste, ali su pojedini sadržaji namenjeni starijima od 18 godina (vidno je naglašeno!). // Ukoliko mislite da je na portalu danubeogradu.rs objavljeno nešto što krši nečija autorska prava, molimo da nas odmah obavestite – takve sadržaje uklonićemo sa ovih stranica ukoliko utvrdimo da je tvrdnja istinita. // Portal danubeogradu.rs zadržava pravo da promeni ili prilagodi pravila o sadržaju i korišćenju sadržaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.