Naslovna » Izlasci » Film » Komedija „Najgora noć u životu“ u bioskopima od 22. maja
Najgora noć u životu

Komedija „Najgora noć u životu“ u bioskopima od 22. maja

Zanosna i luckasta Elizabet Benks će vam pokazati kako izgleda njena „Najgora noć u životu“. Film će se prikazivati u beogradskim bioskopima od 22. maja.

Megan Majls je imala težak dan. Jako težak dan. Pošto nije prošla audiciju za svoj posao iz snova, TV voditeljka iz Los Anđelesa odlučuje da izađe u noćni provod. Budi se u krevetu potpunog neznanca i dobija poruku da je posao njen ako može da stigne u TV stanicu do početka emitovanja emisije koja ide uživo.

Izgubljena u nepoznatom delu grada, bez novca, telefona i automobila, Megan kreće u provokativnoj žutoj haljini u niz nezgodnih avantura. Dok bude jurila da stigne na najvažniji razgovor za posao u svom životu, naći će se u društvu dilera droge i prostitutki, i to sve dok je juri policija, besni vozač taksija i dečak sa nezgodnim stavom.

I sve to u filmu „Najgora noć u životu“ reditelja Stivena Brila u kom igraju Elizabet Benks, Džejms Marsden, Džilijen Džejkobs, Sara Rajt Olsen, Kevin Nilon, Itan Sapli i Bil Bur, a izvršni producenti su Erik Rid, Ted Gidlou, Džim Tober, Brus Tol, Met Berenson i Piter Šlesel. (danubeogradu.rs)