Naslovna » BG špijun » „Serbia Events“ – mobilna aplikacija TOS-a
Serbia Events - aplikacija
Serbia Events - aplikacija

„Serbia Events“ – mobilna aplikacija TOS-a

Turistička organizacija Srbije (TOS) pripremila je aplikaciju „Serbia Events“ izrađenu za android i iOS platforme mobilnih uređaja, koja će omogućiti krajnjim korisnicima i potencijalnim turistima da lakše pronađu i detaljnije se informišu o događajima koji ih očekuju u Srbiji.

Prepoznajući značaj manifestacija kao jednog od glavnih motiva odlaska turista na određene destinacije u Srbiji i njihovog značaja ekonomskom razvoju mesta u kom se održavaju, TOS nastoji da ove događaje približi turistima i široj društvenoj zajednici u skladu sa savremenim trendovima.

Aplikacija „Serbia Events“, dostupna na srpskom i engleskom jeziku, i pored same lokacije događaja daje informacije o ostalim turističkim atrakcijama dostupnim na području, kao i smeštajne i ugostiteljske objekte sa kapacitetima i kontaktima, uz opciju pronalaženja na mapi.

Za više informacija, aplikacija nudi i kontakte organizatora događaja kao i lokalnih turističkih organizacija, podatke o vremenu i kursnoj listi.

Aplikaciju „Serbia Events“ moguće je preuzeti besplatno za android telefone na Google play (bit.ly/SerbiaEvents) ili skeniranjem QR koda i za Apple mobilne uređaje na iTunes app store-u (bit.ly/iSerbiaEvents) ili skeniranjem QR koda.

Izradu ove mobilne aplikacije finansirala je Fondacija za otvoreno društvo. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.