Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Mali Budo“, 24. septembra
Mali Budo

Premijera filma „Mali Budo“, 24. septembra

U Velikoj dvorani Sava centra, 24. septembra od 20.30, biće održana premijera filma „Mali Budo“. Cena ulaznice je 500 dinara.

Podgorički hirurg Drago prilikom operacije pravi veliku grešku i ubija sina jedinca gradskog moćnika. Da bi svog sina jedinca zaštitio od krvne osvete Drago ga šalje u Srbiju, kod prijatelja iz studentskih dana.

I tako, Mali Budo, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog osamnaestogodišnjaka s našom prestonicom.

Ovo je sjajna prilika, bar tako misli Mali Budo, da se upozna s noćnim životom Beograda. Ubrzo shvata zašto je ovo grad koji nikada ne spava. Obilazi barove i luta kroz vrelu noć u potrazi za ženama i zabavom, potpuno nesvestan da njegovi zaštitnici ne nemaravaju da ispune svoja obećanja…

Film je režirao Danilo Bećković, po scenariju Dimitrija Vojnova i Danila Bećkovića. Vrsnu glumačku ekipu predvode Petar Strugar i Sergej Trifunović. Uloge tumače i Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Baćović.

Film „Mali Budo“ prikazivaće se od 25. septembra u beogradskim bioskopima. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.