Naslovna » Izlasci » Akcije » Humanitarna akcija „Šminkeri za dečiji osmeh“
Šminkeri za dečiji osmeh

Humanitarna akcija „Šminkeri za dečiji osmeh“

Događaj humanitarnog karaktera „Šminkeri za dečiji osmeh“ održaće se u petak, 28. oktobra od 16.00 do 18.00, u atrijumu šoping mola Delta City.

Akcija je osmišljena sa ciljem da se na kreativan i koristan način prikupe sredstva za pojedince i institucije kojima je novac neophodan za dalje lečenje, operacije kao i spašavanje dečijih života.

Ovoga puta, novac se prikuplja za Udruženje roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“ koji su pri Službi za hematoonkologiju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić” u Beogradu. Udruženje pomaže oboleloj deci, njihovim porodicama i bolnici.

U akciji učestvuje 20 šminkera koji će besplatno šminkati zainteresovane posetiteljke šoping mola, a prilozi će se po želji donirati u čarobnu kutiju. Svaka donacija je potencijalni dobitnik tri vredna poklona poput vikenda za porodicu na Zlatiboru u hotelu Palisad, bez čije finansijske podrške ovaj događaj ne bi bio moguć.

Ideja je da se događaj „Šminkeri za dečiji osmeh“ održava više puta tokom godine i da se sredstva prikupljaju svaki put za neku drugu organizaciju. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.