Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Bilo jednom u Veneciji
"Bilo jednom u Veneciji", na poznatoj kalifornijskoj plaži
"Bilo jednom u Veneciji", na poznatoj kalifornijskoj plaži

U bioskopima: Bilo jednom u Veneciji

Američki film „Bilo jednom u Veneciji“, sa Brusom Vilisom u glavnoj ulozi, stiže u bioskope u četvrtak 27. jula. Akcioni triler sa elementima komedije prikazuje se pod sloganom “Nikad se ne kači sa čovekovim psom”, a zaplet upravo i počinje otmicom psa Badija.    

Stiv Ford (Brus Vilis) je privatni detektiv iz Los Anđelesa koji se povukao iz posla, ali ne sasvim. Njegov profesionalni i privatni život se ruši kada voljenog ljubimca Badija ukrade ozloglašena banda. Čitav niz neverovatnih okolnosti dovodi ga dotle da se kladi sa bandom, dok ga u isto vreme progone dva osvetoljubiva brata Samoanca i još nekoliko mutnih likova. Kažu da je pas najbolji čovekov prijatelj, a Stiv nam pokazuje koliko je daleko čovek spreman da ode da bi ponovo bio sa njim.

Film je sniman na čuvenoj plaži – kvartu Venecija u Los Anđelesu.

Režiju potpisuje Mark Kulen, a scenario Mark Kulen i Rob Kulen (autori scenarija za film “Profesionalci u akciji”, u kojem smo 2010. godine u glavnoj ulozi takođe, gledali Brusa Vilisa).

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Once Upon a Time in Venice / Bilo jednom u Veneciji. Dužina trajanja filma: 94 minuta. Žanr: akcija, komedija, triler. Država i godina proizvodnje: USA / 2017. Režija: Mark Cullen, Robb Cullen. Uloge: Bruce Willis, Jason Momoa, Elisabeth Röhm.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.