Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Mamurni kumovi
"Mamurni kumovi", ovog leta u bioskopima
"Mamurni kumovi", ovog leta u bioskopima

U bioskopima: Mamurni kumovi

Australijska komedija „Mamurni kumovi“, u tipičnoj formi sličnih filmova, sa mnogo zapleta i nepredviđenih situacija, počinje da se prikazuje u bioskopima u četvrtak 27. jula.

Gledaoci imaju prilike da se nasmeju događajima koji prate tri drugara, Dejvida, Toma i Grahama, dok pokušavaju da prenesu kovčeg svog prijatelja Luka u London. Zajedno su otišli u Australiju kako bi se tamo Luk venčao, a zatim je on posle pijanke pao sa litice i nastradao. Momci su prepuni bola, krivice i karakteristične samoopsednutosti, ali i pod stalnom pretnjom Lukovog ludog rođaka Henrija, a okolnosti prisilnog sletanja aviona usred australijske pustinje sve dodatno komplikuju. Ako im ne uspe da isporuče telo na vreme za sahranu, platiće to psihički i fizički…

Radnja pripada dugogodišnjoj tradiciji filmova o dobrim drugovima, od filmova o Stanliju i Oliju do serijala „Mamurluk“.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: A Few Less Men / Mamurni kumovi. Dužina trajanja filma: 92 minuta. Žanr: komedija. Država i godina proizvodnje: Australija / 2017. Režija: Mark Lamprell. Uloge: Xavier Samuel, Kris Marshall, Dacre Montgomery.