Naslovna » Izlasci » Festivali » Fish fest Beograd 2011

Fish fest Beograd 2011

Tradicionalna manifestacija biće održana na platou ispred splava „Vodenica“ od 24. do 26. juna a okupiće najbolje kuvare riblje čorbe i ribljeg paprikaša.

Peto izdanje Fish festa i ove godine održava se u sklopu zvanične proslave međunarodnog Dana Dunava. Takmičiće se i i timovi novinskih redakcija, poznate ličnosti i predstavnici stranih ambasada, kulinari mediteranske kuhinje. Na festivalu će se predstaviti i vinari, proizvođači začina, sira, majstori starih zanata…

Tokom bogatog kulturno zabavnog programa nastupiće i Luis, Đura i Mornari, Đorđe David, Kraljevski apartman, So Sabi, Usnija Redžepova, Ođila…

Sva tri dana Fish fest Beograd biće domaćin humanitarne slikarske radionice pod rukovodstvom Kemala Ramujkića i vajara Ratka Vulanovića. Prihod od prodatih slika biće uplaćen kao pomoć manastiru Sveta Petka, kod Paraćina, koji vodi brigu o deci sa posebnim potrebama.

Svi posetioci moći će besplatno da posete Muzej Nebojša kula, a Jahting klub „Kej“ voziće besplatno posetioce u razgledanje prestonice sa reka. Takmičenje VIP kuvara počinje u subotu, 25. juna u 11.00. (DuB)

 

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.