Naslovna » BG špijun » Muzički program Festivala evropskog filma Palić

Muzički program Festivala evropskog filma Palić

U okviru selekcije „Mladi duh Evrope“ osamnaestog Festivala evropskog filma Palić biće održano pet koncerata. Nastupiće Mick Harvey, Jarboli, Damo Suzuki & Ludolf Neum, Burnt Friedman & Jaki Liebezeit i Bilk. Jedan od najznačajnijih filmskih festivala u regionu biće održan od 16. do 22. jula.

Pripremljen je izuzetno atraktivan program u rasponu od domaćih i regionalnih alternativnih zvezda (Jarboli, Ludolf Neum i Bilk) do svetski poznatih avangardnih muzičara kao što su Mick Harvey, Damo Suzuki, Burnt Friedman i Jaki Liebezeit. Publika koja će prisustvovati koncertima u isto vreme biće deo muzičkog dokumentarca koji će sa polaznicima radionice „Crossovers“ snimati režiseri Uli M.Schueppel i David Kleijwegt.

Ulaz na koncerte je besplatan, a organizatori su obezbedili svakog dana prevoz od Beograda i Novog Sada do Palića koji se takođe ne naplaćuje. Potrebno je samo nabaviti vaučer koji će se do početka deliti preko Facebook stranice Festivala. (Jedan vaučer = povratna autobuska karta do Palića + ulaznica za Glavni program, ulaz na sve ostale programe je besplatan). (DuB)