Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi albumi » Novi album grupe Vrooom na Exit etiketi

Novi album grupe Vrooom na Exit etiketi

Beogradski sastav Vrooom objavio je album „Input“ na sajtu Exitmusic.tv, koji je dostupan za besplatno preuzimanje.

Posle šestogodišnje pauze, novo izdanje ovog benda najavljeno je spotom za pesmu „Privremeno stanje“. Povodom novog albuma, vođa grupe Marko Grubić, izjavio je da devet novih pesama u rasponu od energičnih plesnog ritma do gotovo kontemplativnih instrumentala i dodao:

„Promovišemo novi album još od marta, a prvi sledeći nastupi biće 25. juna u bašti kragujevačkog SKCa (u okviru revijalnog programa Šumadijskog demo festa) i 10. jula na Exit festivalu. Vrooom će do kraja godine prirediti niz koncerata u različitim kontekstima i uz saradnju sa mnogim umetnicima sa exYU prostora što bi trebalo da rezultira DVD izdanjem tokom proleća sledeće godine.“

Autor muzike i tekstova je Marko Grubić. Gosti na albumu su Marija Mihajlović (prateći vokali), Natalie Frederic (iz francuske grupe The Virgin Marys, prateći vokali) i bivši član grupe Vrooom – Marko Nježić (gitara u numeri ‘Cuts’). Grupa radi u sastavu: Vanja Vukotić (glas), Marko Grubić (gitara, bas, programming), Aljoša Varga (fretless bas), Nenad Knežević (harmonika) i Branislav Potić (bubnjevi). (DuB)

 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.