Naslovna » BG špijun » 4. Festival pozitivnih vibracija

4. Festival pozitivnih vibracija

Na sportskom terenu Doma učenika „Angelina Kojić“ u Zrenjaninu, 31. jula i 1. avgusta (18.00) biće održan 4. Festival pozitivnih vibracija.

Prvog dana, zvezde festivala su članovi kruševačkog rege benda ZAA, a pored njih nastupiće i Reggae Maniac Crew, Ras Herbalist, King Calypso, Jah Messinjah i specijalna gošća iz Osla – DJ Keti. Prvog avgustovskog dana publiku će zabavljati Massive Gox, Jahkozza, Martinees Selecta, Superstar Deejay, Soundcutters, ali i Kanda Kodža i Nebojša.

Program festivala počinje u popodnevnim časovima predstavljanjem koalicije ekoloških udruženja sa teritorije Zrenjanina. Posetioci popodnevnog programa imaće priliku da se upoznaju sa radom ovih udruženja i da dobiju informacije na koji način mogu da se priključe njihovim aktivnostima.

Cena karte po danu je 350 dinara. Karte za oba dana možete kupiti u AKC „Klupče“ (Pupinova 25), i tu ih možete dobiti po ceni od 600 dinara. Karte u pretprodaji, po nižoj ceni, biće prodavane do 31. jula do 18.00; u cenu karte je uključen i kamp! Na dan koncerta karta za pojedinačan dan iznosiće 500 dinara! (DuB)