Naslovna » BG špijun » Dobrodošli na Exit 2011!

Dobrodošli na Exit 2011!

U četvrtak, 7. jula u 17.00 otvaraju se kapije dvanaestog Exit festivala, koji će trajati do nedelje, 10. jula do ranih jutarnjih sati. Ove godine Exit će dočekati svog dvomilionitog posetioca, čiji dolazak se očekuje trećeg dana festivala.

Program na Glavnoj bini Exita počinje u 19.00, a ono što očekuje publiku jesu nastupi domaćih sastava Atheist Rap i Darkwood Dub.

Sviraće i pank veterani Bad Religion, pop legende Pulp, najaktuelniji festivalski sastav ove godine i višestruko nagrađivani Arcade Fire, kao i dubstep magovi, Magnetic Man. Dance arena predstaviće elektronsku atrakciju Deadmau5, a pored njega će nastupiti i didžejevi Joachim Garraud, Tiga i James Zabiela. Na Fusionu se očekuju nastupi House of Pain i Beirut, na Subi brazilski sastav Suba Connection bend, Elektrana predstavlja The Hacker, a HNS Boddiku.

Četvorodnevne ulaznice za Exit festival poskupele su u utorak ujutru na 10 990 dinara, dok se jednodnevne ulaznice još danas mogu nabaviti po ceni od 2990 dinara za četvrtak, petak i nedelju i 3490 dinara za subotu. Ukoliko ne budu rasprodate, jednodnevne festivalske ulaznice biće skuplje na kapijama Exita festivala. (DuB)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.