Naslovna » BG špijun » Festival Soundlovers u Zrenjaninu

Festival Soundlovers u Zrenjaninu

Muzički festival Soundlovers biće održan u Zrenjaninu, na prostoru letnjeg bioskopa Old Summer Cinema, 22. i 23. jula.

Po rečima organizatora, treće izdanje festivala donosi mnogo pozitivnih promena. Ove godine, trajaće dva dana i to u julu (prethodne dve godine održavao se u jednom danu meseca juna), pa je samim tim i program bogatiji.

Festival će otvoriti domaći izvođači, Wise D & Kobe (Anestetic DJ’s), zaduženi za dobru klupsku zabavu, te tvorci hita „Magic People Voodoo People“, Mark Funk, predstavnik domaće izdavačke kuće Disko Zoo sa svojim numerama i setovima sa primesama džeza, kao i ovogodišnji hedlajner festivala, Sandy Rivera, špansko-američki DJ i producent.

Druge večeri, 23. jula, nastupiće Dave Floyd, jedan od osnivača domaće izdavačke kuće Ambasada Records i hitmejker pesama koje su osvojile Srbiju i Evropu (Jack is Back, Gangster, Pure Pleasure, We love house, London, This is how we do…). Za muziku i dobar provod biće zadužen i Saša Radosavljević a.k.a. Groovyman , bivši član dua Gramophonedzie. Vrhunac te večeri biće nastup slovenačkog „vunderkinda“, DJ-a i producenta Petera Golda.

Očekuje se da će festival posetiti više od četiri hiljade ljudi, a u prodaju su puštene isključivo dvodnevne karte. Za sada, cena ulaznice je 490 dinara. Više informacija: soundlove.rs. (DuB)

 

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.