Naslovna » BG špijun » Gibonni 1. oktobra u Novom Sadu

Gibonni 1. oktobra u Novom Sadu

U velikoj sali Sportskog poslovnog centra Vojvodina u Novom Sadu popularni kantautor Giboni održaće koncert 1. oktobra, u organizaciji AAA produkcije. Hrvatski kompozitor i pevač nastupiće u Spensu u okviru promocije albuma „Toleranca“.

Gibonnijevi gosti biće Vlatko Stefanovski, Damir Urban i Maya Azucena.

Prodaja ulaznica počeće 1. avgusta u podne na gigstix.com po cenama od 1.990 (parter), 2.390 (zapad 1), 1.790 (zapad 2) i 2.590 dinara (istok). Ulaznice mogu da se nabave na prodajnom mestu Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, blagajni novosadskog Spensa, biletarnici Beogradske arene, Doma sindikata i SC „Ušće“ (na info pultu). Broj ulaznica je ograničen.

Prodaja ograničenog broja VIP ulaznica počeće 1. septembra u podne, a cena će iznositi 4.990 din. Sve informacije o VIP ulaznicama se mogu dobiti putem mejla  tix@gigstix.com i call centra 021/472 48 16.

U kultnom sastavu Osmi putnik, Zlatan Stipšić Gibonni započeo je muzičku karijeru, koju je nastavio nakratko u Divljim jagodama posle čega je sarađivao sa Oliverom Dragojevićem i Dinom Dvornikom. Solo karijeru je započeo albumom „Sa mnom ili bez mene“. Do danas je objavio desetak albuma, dok je poslednji – „Toleranca“ – objavljen marta prošle godine.

Karakteristike Gibonnijeve muzike su crossover popa i rocka, sa sa karakterističnim elementima mediteranskog muzičkog kolorita uz dozu melanholije, ali i intimni i angažovani tekstovi. Najveći hitovi „Libar“, „Ne odustajem“, „Mirakul“, „Oprosti“, „Tempera“, najverovatnije će se čuti u Novom Sadu pored najnovijih pesama. (DuB)