Naslovna » BG špijun » LoveFest u Vrnjačkoj Banji od 5. do 7. avgusta

LoveFest u Vrnjačkoj Banji od 5. do 7. avgusta

Peti muzički festival u Vrnjačkoj Banji biće održan na Letnjoj pozornici, od 5. do 7. avgusta. Na dve scene nastupiće šesnaest izvođača.

Prvog dana na Glavnoj bini nastupiće Gramophonedzie, Mark Funk, Hyde & Sick, Manjane i Vandal Steve. U subotu, 6. avgusta publiku će zabavljati Silicone Soul, Dimiz, Jovan Vistać i Nikola Vemić, a poslednjeg dana biće organizovan koncert Darka Rundeka i Cargo trija. Bina Redbull rezervisana je za mlade nade, pa će se prvog dana publici dokazivati Poke, Stanwik, Grab Your Beat i Nikola Milić, a drugog – Nikola Aničić, Glasskeeperz, Djix i Nemanja Stamenković.

Od ove godine „The Love Festival“ zvaće se „LoveFest“. Udruženje građana „LoveFest Vrnjačka Banja“ podržaće mlade sportske i umetničke talente pa je posle konkursa, pored didžejeva, izabrano i šesnaest ekipa koje će učestvovati na LoveFest Street Basketu.

Komplet ulaznica za sve tri večeri košta 800 dinara, a prevoz iz Beograda, smeštaj i karta za sve tri večeri – ukupno 5.900 dinara. Više informacija potražite OVDE! (DuB)